středa 19. dubna 2017

TIP z ČÍNY 5. BLUETOOTH RECIEVER 3,5" UGREEN

Přijímač bluetooth v.4.1 značky UGREEN s 3,5" jack konektorem, vestavěnou baterií s výdrží cca. 12h  nebo verzi s mikrofonem. Toto zařízení jednoduše připojíte do vstupu AUX zesilovače nebo aktivních reproduktorů či autorádia a podobných, spárujete s telefonem přes Bluetooth a spuštěním hudby se již daná reprodukce na AUX zařízení přehrává....





Nabíjení probíhá stejné jako by jste nabíjeli smartphone a trvá myslím 1h. V příslušenství je přiložen pouze nabíjecí kabel (není datový, lze jej tedy použít pouze pro nabíjení).
Existuje verze s mikrofonem nebo bez mikrofonu.

Verzi s mikrofonem můžete využít například v autě zapojené do autoradia v AUX jako handsfree, kde máte telefon např. v kapse nebo tašce. Hovor jednoduše přijmete zapínacím/vypínacím stisknutí tlačítka a můžete mluvit.
Informace před vybitím baterie nebo připojením resp. odpojením zařízení Vás upozorní anglicky mluvící informace nebo barevnou informační diodou.



Zakoupil jsem v akci v listopadu 2016 za 8,5€ včetně pošty (verze s mikrofonem).
Cena dnes se pohybuje podle verze mezi 11-12€ včetně pošty.
ALIEXPRESS



Poznámka: Jde o snahu doporučit ostatním tip na relativně funkční výrobek za dobrou cenu. Uvedu cenu, za kterou jsem výrobek pořídil včetně odkazu na aktuální doporučení. Cena se může samozřejmě lišit dle prodejce. Můžete někdy ušetřit platbou v US dolarech a objednávkou přes aplikaci v mobilu. Můj tip je vždy subjektivní, proto prosím berte ohled na Vaši potřebu jej vulgárně komentovat. Vaše doporučení na podobný výrobek je vítáno!

Žádné komentáře: